Chore zdrowie - Bielecki, Andrzej; Nieszporska, Sylwia (Menedżer Zdrowia, 2014)
Polski system ochrony zdrowia jest kompletnie dysfunkcjonalny. Na dodatek podobnie dzieje się w wielu krajach na całym świecie. Jak to poprawić?