Dla kogo raj, dla kogo piekło - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Kolejny rok nie będzie kontraktowania świadczeń zdrowotnych. Podobnie jak w zeszłym roku, również i teraz Narodowy Fundusz Zdrowia przygotowuje się do przeprowadzenia procedury aneksowania umów na rok 2015. Kto na tym zyska, kto straci?