Nic się nie stało - Guła, Przemysław Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2014)
Od zdarzenia w miejscowości Kowiesy (karambol na S8 3 maja 2014 r. i źle zorganizowana akcja ratunkowa) upłynęło już trochę czasu. Zapowiedziane kontrole ministra, marszałków i wojewodów zapewne się odbyły, prokuratura przypuszczalnie też zebrała już stosowne materiały. Pierwsze wnioski jak zawsze: „nic się nie stało”.