Nowoczesne technologie medyczne - Górecki, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2014)
„Innowacyjne technologie medyczne w służbie pacjenta” – pod takim hasłem odbyła się w Puławskim Parku Naukowo-Technologicznym konferencja z udziałem wybitnych specjalistów z dziedziny implantologii, jak również przedstawicieli firm medycznych, dyrektorów szpitali oraz studentów uniwersytetów medycznych.