Spod dużego palca - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2014)
Zmiany wprowadzane do systemu opieki zdrowotnej: posiadania skierowania do okulisty i dermatologa, zmiany w wycenie jednodniowych JGP, nowe zasady kwalifikacji do niektórych procedur zabiegowych czy sławetny pakiet onkologiczny – nie zawierają wartościowych regulacji, a wręcz niepokoją.