Maszyny, które pomagają leczyć - Kuszewski, Krzysztof; Radiukiewicz, Sławomir (Menedżer Zdrowia, 2014)
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Państwowy Zakład Higieny (NIZP-PZH) ocenił wyposażenie w sprzęt i aparaturę medyczną szpitali w Polsce. Co i gdzie trzeba kupić, co wymienić?