Forum Ochrony Zdrowia w Krynicy – platforma dialogu środowiska - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
V Forum Ochrony Zdrowia udowodniło, że jest znaczącym wydarzeniem Forum Ekonomicznego w Krynicy-Zdroju. Między innymi dlatego, że przyciągnęło najbardziej wpływowe osoby w polskim systemie ochrony zdrowia, przedstawicieli najważniejszych instytucji, związków lekarzy i farmaceutów, reprezentantów firm farmaceutycznych, ekspertów i gości związanych z sektorem zdrowia.