Wart pałac Paca - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Czy to dobrze, że Bartosz Arłukowicz (ponownie) został ministrem zdrowia? To pytanie w ostatnich tygodniach stawiali już prawie wszyscy felietoniści. Pytanie jak każde inne, ale pokazuje płytkość dużej części mediów, szukających sensacji zamiast rozwiązań systemowych.