Historia powstania i obecna działalność Zakładu Medycyny Sądowej w Opolu - Masełko, Jacek (Archiwum Medycyny Sądowej i Kryminologii/Archives of Forensic Medicine and Criminology, 2013)
Zakład Medycyny Sądowej Wojewódzkiego Centrum Medycznego w Opolu Kierownik: lek. A. Jastrzębski