Sprawozdanie z 91 Jahrestagung der Deutschen Gesellschaft für Rechtsmedizin w Freiburgu (Fryburgu) w Niemczech (Archiwum Medycyny Sądowej i Kryminologii/Archives of Forensic Medicine and Criminology, 2013)
W dniach 18-22.09.2012 roku odbył się w sercu Schwarzwaldu, Freiburgu, mieście o bardzo bogatej historii coroczny, tym razem, 91. Kongres Medycyny Prawnej – przy udziale ministra sprawiedliwości kraju związkowego Badenii-Wirtembergii – Rainera Stickelbergera, rektora uniwersytetu Alberta Ludwiga we Freiburgu – prof. Hansa Jochena Schiewera, dziekana wydziału lekarskiego – prof. Huberta Bluma oraz prezydenta Kongresu i Niemieckiego Towarzystwa Medycyny Prawnej – prof. Stefana Pollaka.