Europa na wojnie z rakiem - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Przyjęte niedawno przez Sejm nowelizacje trzech ustaw mają, zdaniem Ministerstwa Zdrowia, wpłynąć na zmianę sposobu sprawowania opieki zdrowotnej nad pacjentami onkologicznymi i prowadzenia list oczekujących. Czy wpłyną? Jak z „epidemią raka” radzą sobie inne państwa europejskie?