Dobrze, ale bez fajerwerków - Tymińska-Gaweł, Julita (Menedżer Zdrowia, 2014)
Są już pierwsze wnioski z realizacji projektu „Portrety szpitali”. Pocieszające, że żadna polska placówka biorąca udział w badaniu nie znalazła się w najgorszej z ocenianych klas. Smutne zaś, że tylko 4 ze 132 zasługują na grę w najwyższej klasie A.