Szybciej i bardziej wiarygodnie - Zygadło, Ewa (Menedżer Zdrowia, 2014)
Temat potrzeb pacjentów i lekarzy w zakresie informacji o lekach i terapiach jest bardzo rozległy i szeroko dyskutowany zarówno w prasie specjalistycznej, jak i ogólnej. Artykuł stara się przybliżyć potrzeby informacyjne pacjentów oraz lekarzy w zakresie leków i terapii.