Czyste powietrze, bezpieczeństwo i oszczędności - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
Kwestie związane ze środowiskiem, zdrowiem i bezpieczeństwem skupiają uwagę mieszkańców Skandynawii. Powyższe trzy elementy stały się także maksymą działalności QleanAir Scandinavia.