Medycyna i technologia – u progu zmian (Menedżer Zdrowia, 2014)
Współczesna informatyka i telekomunikacja stanowią siłę napędową nowoczesnych metod leczenia i oferują szansę efektywnego rozwoju opieki medycznej. Zastosowanie innowacji umożliwia poprawę nie tylko jakości świadczonych usług medycznych, lecz także przynosi podmiotom w tym sektorze znaczne oszczędności. Jakie technologie kreują obraz opieki medycznej przyszłości?