BlueControl – leczy i poprawia komfort życia chorych na łuszczycę (Menedżer Zdrowia, 2014)
Podczas Kongresu Europejskiej Akademii Dermatologii i Wenerologii EADV odbywającego się od 8 do 12 października w Amsterdamie firma Philips zaprezentowała urządzenie Philips BlueControl służące do leczenia łagodnych i umiarkowanych postaci łuszczycy z wykorzystaniem niebieskiego światła diod LED.