Potrzeba lepszego dialoguRozmowa z Ewą Grendą, prezesem INFARMY - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Polska jest uznawana za jeden z najatrakcyjniejszych krajów do prowadzenia badań klinicznych. Dysponujemy ogromnym potencjałem naukowym, a mimo to z roku na rok liczba prowadzonych u nas badań maleje – mówi Ewa Grenda, prezes INFARMY.