Włos się jeży - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2014)
W portalu „Medycyna Praktyczna” 26 listopada ukazał się dramatyczny artykuł pióra Macieja Biardzkiego „Gorzej niż zbrodnia. To błąd”. Z uwagi na to, że autor jest jednym z najbardziej znanych i czytanych autorów także „Menedżera Zdrowia”, nie można wobec tego artykułu przejść obojętnie.