www.doktorojboli.org.pl - Maj, Konrad (Menedżer Zdrowia, 2014)
Skoro na wizytę trzeba się umawiać z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, na diagnostykę zaś z kilkutygodniowym, a czas to pieniądz, to może warto przejść na tryb online? Tak jak w wielu innych dziedzinach życia, tak jak w wielu innych krajach.