Dwie strony medalu - Aleksandrowicz, Julia (Menedżer Zdrowia, 2014)
Początek roku tradycyjnie przynosi chaos w ochronie zdrowia. Czym martwiliśmy się na przełomie lat 2014 i 2015 – już wiemy. Co spowoduje chaos w roku 2016 – też z grubsza można przewidzieć już dziś. Rok ten mamy bowiem rozpocząć z poszerzonym składem osób uprawnionych do wypisywania recept. O pielęgniarki.