Benchmarking – przyszłość polskich szpitali (Menedżer Zdrowia, 2014)
Prowadzenie profesjonalnych analiz porównawczych w celu poprawienia jakości zarządzania szpitalem powoli próbuje się wpisać w system polskiej ochrony zdrowia. Dzieje się tak za przyczyną innowacyjnego projektu ,,Portrety szpitali – mapy możliwości”.