Pozytywna energia wraca do człowieka Rozmowa z Rafałem Holanowskim, prezesem Supra Brokers - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Pomoc charytatywna jest wpisana na stałe w działania firmy Supra Brokers. Traktujemy to jako przywilej i obowiązek zarazem. Jestem dumny, że niesienie pomocy nie tylko poprawia klimat naszej pracy, lecz także daje poczucie identyfikacji ze społecznością. Programy charytatywne budują poczucie naszej więzi i solidarności z otoczeniem oraz jego problemami – mówi Rafał Holanowski.