Prawo jest po naszej stronie - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Minął kolejny rok kalendarzowy. Poza pojedynczymi dobrymi wiadomościami opisującymi nadzwyczajne sukcesy polskiej medycyny został on zdominowany przez propagandę reformy ministra Arłukowicza odrzucanej szerokim frontem przez znakomitą większość uczestników systemu ochrony zdrowia.