Szanować partnera - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2014)
Przełom lat 2014/2015 został zdominowany przez konflikt między Ministerstwem Zdrowia a Porozumieniem Zielonogórskim, reprezentującym lekarzy POZ. Spór jest tak ostry, a jego konsekwencje tak głębokie, że sprawa dotyczy nie tylko służby zdrowia, ale społeczeństwa i państwa jako całości. Wiele też mówi o tym państwie i jego najwyższych funkcjonariuszach.