Raki metaplastyczne piersi: klasyfikacja, diagnostyka, leczenie i rokowanie - Jeziorski, Arkadiusz; Bilski, Adam; Nejc, Dariusz; Jesionek-Kupnicka, Dorota; Kubiak, Robert; Piekarski, Janusz (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 2004)
rak metaplastyczny piersi, rokowanie, leczenie, diagnostyka.