Najczęstsze choroby i zaburzenia rozwojowe piersi u dzieci i młodych kobiet - Jakubik, Jarosław (Contemporary Oncology/Współczesna Onkologia, 2004)
choroby piersi, młody wiek, guzy piersi, gruczolakowłókniak.