Sorry, takie mamy SOR-y - Guła, Przemysław (Menedżer Zdrowia, 2015)
Nie ma co narzekać, że polscy pacjenci zamiast lekarzy rodzinnych czy specjalistów wybierają szpitalne oddziały ratunkowe. Podobnie dzieje się na całym świecie, nawet w krajach, gdzie nie ma kolejek. Pora się z tym pogodzić i wyciągnąć odpowiednie wnioski.