Dwudziesty drugi lipca - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2015)
Jeżeli przyjrzeć się dyskusji na temat lipcowej nowelizacji ustawy o świadczeniach (pakiet onkologiczny i kolejkowy), okaże się, że od dobrych 9 miesięcy rozmawiamy wyłącznie o rozwiązaniach w onkologii.