Narodowy Fundusz Czepialstwa - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2015)
Dziewięćdziesięcioletni lekarz miał żonę chorą na cukrzycę. Mimo zaawansowanego wieku, ze względu na dobrą kondycję i odpowiednie umiejętności, podjął się jej leczenia. Przepisywał jej leki przez dłuższy czas. Na trop tego procederu „wpadł” Narodowy Fundusz Zdrowia.