Czarodziejska różdżka (Menedżer Zdrowia, 2015)
„Nakazuje się wszystkim obywatelom i obywatelkom szczepienia, odstawienie używek, aktywność fizyczną, dbanie o dietę, chodzenie na badania kontrolne i w ogóle bycie zdrowym” – tak najkrócej i najlapidarniej powinna brzmieć treść ustawy o zdrowiu publicznym. Powstał dokument dłuższy. Tylko po co?