Jesień średniowiecza - Bogucki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Rozwój cywilizacyjny, gospodarczy i społeczny wymaga traktowania zdrowia jako priorytetu państwa, ponieważ jest ono priorytetem każdego Polaka. Reformy ostatnich 25 lat niestety omijały zdrowie. Ustawa o zdrowiu publicznym ma wypełnić tę lukę. Czy wypełni?