Polisy albo mizeria - Fal, Dorota (Menedżer Zdrowia, 2015)
Kończy się kolejna kadencja parlamentu. W pamięci pozostają doniosłe zapowiedzi efektywnej reformy systemu ochrony zdrowia. Jej ważnym punktem miało być m.in. wprowadzenie dodatkowych ubezpieczeń zdrowotnych. Na zapowiedziach się skończyło. W efekcie polski system spada w międzynarodowych rankingach, a pacjenci czekają w coraz dłuższych kolejkach.