Zielona karta czy czerwona kartka - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2015)
Gdy spojrzeć na wysiłki resortu zdrowia w ostatnich miesiącach, zwraca uwagę duża koncentracja na wprowadzaniu pakietu onkologicznego. Połowy związanych z tym problemów by nie było, gdyby właściwie prowadzono informatyzację.