Po co te konsylia - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2015)
Szpitale, które nie mogą powołać konsylium, obawiają się, że centra onkologii będą wskazywać w planach leczenia siebie jako wykonawców zabiegów czy innych procedur.