Rodzinna rewolucja - Biedrzycka, Mariola (Menedżer Zdrowia, 2015)
Angielski system ochrony zdrowia to jeden z największych pracodawców na świecie, zatrudniający ponad milion osób. I właśnie w tej organizacji przeprowadzono w 2012 r. najistotniejszą reformę w europejskiej ochronie zdrowia. Jak przebiegła i jakie są jej skutki?