Kto rysuje mapy, ma władzę - Gilewski, Dariusz; Laskowska, Beata; Natkaniec, Monika (Menedżer Zdrowia, 2015)
Zespół www.dane-i-analizy.pl: Dariusz Gilewski, Beata Laskowska i Monika Natkaniec Już niebawem wielkie kontraktowanie. Tym razem na innych zasadach niż wcześniej. Podstawą do zawierania nowych umów będą mapy potrzeb zdrowotnych. Warto więc mieć wpływ na ich wygląd. Kto będzie je rysował? Jak będą powstawać? Gdzie zgłaszać postulaty – by mapy miały jak najpełniejszy i pożądany kształt? Prezentujemy raport Danych i Analiz.