Leczyć z klasą - Węgrzyn, Maria (Menedżer Zdrowia, 2015)
Projekt „Portrety szpitali – mapy możliwości, czyli monitorowanie jakości usług publicznych i benchmarking z zakresu nadzoru nad funkcjonowaniem szpitali, dla których organem założycielskim jest jednostka samorządu terytorialnego”, realizowany przez Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, Polskie Centrum Edukacji i Analiz ORDO sp. z o.o., Związek Powiatów Polskich oraz HPI – Health Policy Institute, nadzorowany przez Ministerstwo Administracji i Cyfryzacji.