Wóz albo nawóz - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2015)
Ustawa o zdrowiu publicznym prawdopodobnie będzie jedną z ostatnich (jeżeli nie ostatnią) prób przeprowadzenia zmian systemowych w ochronie zdrowia w parlamencie tej kadencji.