Awantura o czerwonych - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2015)
W marcu media coraz szerzej informują o narastającym problemie „czerwonych”, których nikt nie chce. I nie jest to realizacja niezbyt miłej przyśpiewki niektórych krewkich antykomunistów, że już niebawem „na drzewach, zamiast liści, będą wisieć…”.