Zamówienia publiczne w ochronie zdrowia - Banaszewska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2015)
Polska Federacja Szpitali przyjęła zaproszenie do współpracy w wypracowaniu standardów stosowania przepisów prawa zamówień publicznych w ochronie zdrowia. O ocenę stanu faktycznego i postulowane przez PFSz istotne obszary prac poprosiliśmy Annę Banaszewską, dyrektor zarządzającą Polskiej Federacji Szpitali.