Dziewięć procent - Szulc, Jakub (Menedżer Zdrowia, 2015)
Przed momentem mieliśmy okazję poznać poglądy na ochronę zdrowia kandydatów na prezydenta. Fajerwerków nie było, zresztą rola prezydenta RP w tym obszarze jest dość mocno ograniczona. Szkoda za to, że ta próba odsłoniła niewiarygodny wręcz brak podstawowej wiedzy większości pretendentów.