Pytania do prezydenta elekta - Biardzki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Nie wiemy, które ze swoich obietnic spełni Andrzej Duda. Piórem naszego publicysty zwracamy się zatem do niego z pytaniem, jak zamierza zrealizować obietnice przedwyborcze dotyczące ochrony zdrowia. Na przykład: czy i kiedy zabierze się do likwidowania NFZ?