Diabeł tkwi w szczegółach - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Jednym z głównych tematów tegorocznej konferencji Hospital Management – Wyzwania 2015 będą mapy potrzeb zdrowotnych. Jest to doskonały moment do rozpoczęcia dyskusji nad tym nowym, interesującym tematem. Czy mapy będą rysowane na chybcika? Czy tylko po to, by utrzymać obecny status quo? Czy po to, by coś zmienić?