Rady dla Europy - Friends of Europe, Grupa Robocza ds. Zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2015)
Publikujemy gorący jeszcze raport Grupy Roboczej ds. zdrowia think tanku Friends of Europe (FoE) „Adapting EU health policy to an evolving Europe” – „Adaptacja polityki zdrowotnej Unii Europejskiej do rozwijającej się Europy”. Gdzie są szanse, gdzie zagrożenia, co kontynuować, czego zaprzestać i jakie są nasze – europejskie, nie tylko polskie – grzechy zaniechania: na te pytania odpowiada raport.