Teraz albo nigdy - Bogucki, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2015)
Co dalej z ustawą o zdrowiu publicznym? Determinacja premier Ewy Kopacz i Beaty Małeckiej-Libery, pełnomocnik rządu do spraw projektu ustawy o zdrowiu publicznym, daje rezultaty. Ustawa sprawnie pokonuje kolejne etapy procedury legislacyjnej. Czy starczy impetu?