Narzędzie kontra notes - Górecki, Wiktor (Menedżer Zdrowia, 2015)
Informatyzacja ochrony zdrowia biegnie. Ale nie tak, jak byłoby najlepiej dla pacjentów, lekarzy, menedżerów. Można się spodziewać, że ostatecznie nie zostaną spełnione marzenia o e-medycynie z prawdziwego zdarzenia dla całej polskiej ochrony zdrowia. Co zatem mogą i powinny zrobić polskie szpitale?