Pełną piersią - Jassem, Jacek; Kozierkiewicz, Adam (Menedżer Zdrowia, 2015)
Pod koniec I dekady XXI wieku sformułowana została koncepcja implementacji odpowiedników breast cancer units (BCU) w polskim systemie ochrony zdrowia. Czy koncepcja ta w końcu doczeka się wdrożenia? Są nowe impulsy, nowe nadzieje.