Niepogoda dla sióstr - Buczkowska, Elżbieta (Menedżer Zdrowia, 2015)
Na wrzesień zapowiedziano strajki pielęgniarek, przygotowania idą pełną parą, równocześnie prowadzone są rozmowy z Ministerstwem Zdrowia. Czy dojdzie do strajku? O co chodzi pielęgniarkom?