Niewykorzystany instrument - Janiszewski, Rafał (Menedżer Zdrowia, 2015)
Dobrze prowadzona dokumentacja medyczna nie tylko ratuje przed karami NFZ. Może ratować życie, umożliwiać podejmowanie szybkich decyzji terapeutycznych, pozwala unikać błędów i zdarzeń medycznych. Niewłaściwie wykorzystujemy ten instrument.