Jakie cele, takie środki - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2015)
Za sprawą znakomitego wyniku wyborczego Pawła Kukiza JOW (jednomandatowe okręgi wyborcze) stały się ostatnio ważnym tematem publicznej debaty. Ogólnopolski Związek Zawodowy Lekarzy od 15 lat namawia do wprowadzenia JOW – tym razem Krzysztof Bukiel już tego nie czyni.